INVITASJON TIL BOKLANSERING OG FAGDAG

I forbindelse med utgivelse av boken Sammenhengende ledelse, tjenester og løsninger inviterer vi deg til en lansering med godt faglig innhold. TID: Fredag 19. november kl. 10.00–13.00 STED: Kulturhuset i Oslo, Youngs gate 6, 0181 Oslo

TID: Fredag 19. november kl. 10.00–13.00
STED: Kulturhuset i Oslo, Youngs gate 6, 0181 Oslo
ROM: Boksen
Arrangementet er gratis!

Meld deg på her.


Fokus denne dagen vil være hvordan vi som kommune kan møte innbyggere med sammensatte utfordringer på en god og ivaretakende måte. Disse innbyggerne er helt avhengige av at de relevante fagpersonene kan hjelpe dem med de utfordringene de står i, og derfor er det så viktig å utvikle løsninger som får tjenestene overfor innbyggerne til å henge sømløst sammen på tvers av fag og funksjoner.


Vi starter dagen med en enkel frokostservering før forfatter Carsten Hornstrup og Dorothee Kaiser-Gjessing fra Oslo kommune, gir oss faglig påfyll om disse temaene

  • relasjonell velferd og håndtering av komplekse velferdsutfordringer
  • sammenhengende ledelse, sammenhengende innsats og sammenhengende løsninger i praksis
  • strategisk ledelse - hvordan kan vi skape rammene for sammenhengende løsniger?
  • «Sammen for Oslo – økt strategisk samhandling», om kommunens satsning på samhandling på tvers av sektorer og virksomheter og om behovet for sammenhengende innbyggertjenester. Ved Dorothee Kaiser-Gjessing, Organisasjonskonsulent i Oslo kommune, UKE (Utviklings- og kompetanseetaten)

    Det vil bli tid til å stille spørsmål på slutten av dagen.

Du kan lese mer om boka her!

Et godt tverrfaglig samarbeid er viktig, for det gir min familie noe trygghet i vår hverdag. Og når man som min familie har en del utfordringer, så er det fint at det fungerer. (Innbygger)

Carsten Hornstrup og Jacob Storch har gjennom en årrekke arbeidet med og forsket på å utvikle sammenhengende ledelse, tjenester og løsninger i offentlige organisasjoner.

 

VELKOMMEN!

Kontaktperson

Bilde av Lise Gry Størholdt

Lise Gry Størholdt

Redaktør og markedsansvarlig

Send e-post

24 13 28 29