Samler lokale og sentrale regler på ett sted

Bygger på KS’ avtaleverk og tolkninger

Alltid oppdatert

Be om uforpliktende pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

KF holder regelverket om rettigheter og plikter i arbeidsforholdet oppdatert – dere velger hva som bør være med om lokale forhold og retningslinjer.

Lettfattelig oppslagsverk – for alle
KF Lokal personalhåndbok er en temabasert, lettfattelig håndbok som er rettet mot ansatte og ledere som ikke nødvendigvis har personalfaglig bakgrunn. Innholdet er forenklet fra det innholdsrike oppslagsverket KF Personal og bygger på KS’ avtaleverk og tolkninger. Her finner ansatte og ledere enkle svar om det mest sentrale regelverket.

KF Lokal personalhåndbok tilbys som et tillegg til KF Personal.

Komplett personalhåndbok
I tillegg til å finne svar på de vanligste personalspørsmålene kan kommunen eller fylkeskommunen legge inn sine lokale bestemmelser i egne avsnitt eller kapitler. Det er også enkelt å bruke lenker som leder leseren til virksomhetens skjemaer eller dokumenter. På denne måten får virksomheten en fullstendig personalhåndbok som inneholder både sentrale og lokale retningslinjer.

Oppdatert og tilgjengelig
Det sentrale innholdet oppdateres fortløpende av KF. KF Lokal personalhåndbok krever ikke pålogging for leseren. Informasjonen er dermed tilgjengelig for alle ansatte. KF Lokal personalhåndbok kan publiseres hvor som helst, for eksempel på virksomhetens intranett. 

Be om pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Kontaktperson

Bilde av Lara Kozakli

Lara Kozakli

Juridisk redaktør

Send e-post

24 13 28 17