Alltid korrekte og oppdaterte maler

Enkelt å vedlikeholde alle maler

Helhetlig visuell profil

Be om uforpliktende pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Gjør det enkelt

Med DynamicTemplate kan organisasjonen klare seg med en håndfull maler som er tilpasset den eksisterende designprofilen. Dere styrer enkelt bruker-, profil-, logo- og grafikk fra Active Directory. På den måten innhentes også signatur, avdeling, adresse, telefonnummer og åpningstider automatisk.

Løsningen krever kun vedlikehold og endring av ett sett mastermaler. Malene administreres fra ett sentralt sted, og får øyeblikkelig effekt gjennom hele organisasjonen.

Dere fjerner overflødige og utdaterte maler som er lagret lokalt hos medarbeiderne, og kan dermed spare mye tid og penger.

Brukervennlig, trygt og effektivt

Skriveprosessen blir effektiv når hver enkelt medarbeider kan velge mellom et fåtall designmaler, bruke standardtekst og få fylt inn data automatisk. Med DynamicTemplate har dere tilgang til et bibliotek med formuleringer, slik at standardtekst og vedlegg kan legges til med få klikk. Det minsker risikoen for å sende utdatert innhold.

Med dynamictemplate styrer og oppdaterer virksomheten alle maler sentralt slik at alle medarbeidere bruker korrekte maler.

Løsningen leveres i samarbeid med vår danske partner Dania Software A/S.

https://www.daniasoftware.com/no/

Ole Magnus Stensrud, rådmann

«Etter implementeringen av DynamicTemplate benyttes det nå kun seks Word-maler i hele kommunen til saksbehandling. Vedlikehold er derfor begrenset til en ubetydelig liten oppgave»

Be om pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Kontaktperson

Bilde av Usman Khan

Usman Khan

Salgs- og markedssjef

Send e-post

24 13 28 10