Om KF Infoserie

KF Infoserie er en digital tjeneste som tilbyr nyheter, veiledning, utvalgte rettskilder og maler som kommunal sektor kan bruke som støtteverktøy i sin virksomhet. Tjenesten skal både gi støtte til de som har tyngre juridisk kompetanse, men skal også være et støtteverktøy for de som ikke kjenner det juridiske grunnlaget like godt.

Ønsker du og kollegagjengen din opplæring i KF Infoserie? Sikre dere en plass på våre åpne kurs sammen med andre, helt gratis! Få kontroll og oversikt over nyheter, juridiske veiledninger, essensielle rettskilder, og brukervennlige maler. Uansett om du er ekspert eller ny til det juridiske landskapet, kan KF Infoserie veilede deg i din arbeidshverdag. Bli med på gratis opplæring i løsningen!

Hvem bør delta?
 
Dette kurset er skreddersydd for alle som har tilgang til en eller flere moduler i KF Infoserie, og som ønsker å mestre løsningen effektivt.

Kursets format:
 
Kreves ingen forkunnskaper; kurset er åpent for alle. Det digitale formatet gjør det enkelt å delta fra hvor som helst, bare kommunen din har tilgang til KF
Infoserie. Husk at påmeldingen er bindende, og eventuelle avbestillinger må
gjøres skriftlig til anne.hauso@kf.no senest en uke før kursstart.

Innhold:
Vi gleder oss til å vise deg hvordan du kan navigere gjennom innholdet i systemet, samt utnytte søke- og lagringsfunksjonene for søk og dokumenter på en effektiv måte. Vi går også gjennom pålogging og opprettelse av nye brukere i systemet.

Grip sjansen – Velg en dato som passer for deg og fyll ut påmeldingsskjemaet under.

Velkommen til et kurs hvor du lærer å utnytte KF Infoserie til det fulle – vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs for din kommune, hvor vi fokuserer på deres delegeringsreglement under opplæringen. I dette kurset er det ubegrenset hvor mange som kan delta fra deres kommune, og vi finner en dato sammen som passer for dere. Ta kontakt med anne.hauso@kf.no for mer informasjon.

Påmelding

 
Dato og tid
 
Personvern og vilkår
 
Jeg godtar vilkårene
 

Noe du lurer på?

Spørsmål om produktet, prising eller demo.

Ta kontakt