10-FAKTOR

10-FAKTOR er et utviklingsverktøy for organisasjonen,  medarbeidere og ledere som benyttes av over 290 kommuner, i tillegg til en rekke andre organisasjoner. Undersøkelsen måler de variablene som er avgjørende for å oppnå gode resultater i en virksomhet. De ti faktorene er viktige innsatsfaktorer for å oppnå organisasjonens mål og kvalitet på tjenestene.
Les mer om løsning her.

10-FAKTOR administratorkurs

Målgruppe:
Dette kurset passer for deg som ikke kjenner den tekniske løsningen og skal være administrator. Etter endt kurs skal deltaker være i stand til å administrere og ta i bruk den elektroniske løsningen på en smart og effektiv måte. Det kreves ingen forkunnskaper.

Praktisk:
Du må ha tilgang til 10-FAKTOR og rollen som Administrator og Medarbeiderundersøkelser. Opplæringen gjennomføres digitalt og det kreves ingen forkunnskaper. Det er begrenset antall plasser, men det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal gjennomføres. Påmeldingen er bindende og avbestilling må skje skriftlig til kurs@kf.no, senest 1 uke før gjennomføring.

Dato og tid:
21. august 2024, kl. 09.00 – 14.30

Pris:
kr 3 999,-

 

10-FAKTOR oppfriskningskurs for erfarne administratorer

Målgruppe:

Dette kurset er beregnet for deg som tidligere har jobbet med administrere den tekniske løsningen til 10-FAKTOR. Det er en forutsetning at du har jobbet med løsningen, og kun har behov for en kort oppfriskning.

Praktisk:

Du må ha tilgang til 10-FAKTOR og rolle som Administrator og Medarbeiderundersøkelser. Opplæringen gjennomføres digitalt, og du må ha grunnleggende kunnskap om løsningen. Det er begrenset antall plasser, og det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal gjennomføres. Påmeldingen er bindende og avbestilling må skje skriftlig til kurs@kf.no, senest 1 uke før gjennomføring.

Dato og tid:           
20. august 2024, kl. 13.00 – 15.30

Pris:
1 900,- pr. person

 

10-FAKTOR SOM VERKTØY

10-FAKTOR er en medarbeider-, leder- og organisasjonsutviklingsverktøy som benyttes av over 290 kommuner, i tillegg til en rekke andre organisasjoner. Undersøkelsen måler de variablene som er avgjørende for å oppnå gode resultater i en virksomhet. De ti faktorene er viktige innsatsfaktorer for å oppnå organisasjonens mål og kvalitet på tjenestene. Les mer om løsningen her.

Målgruppe:

Dette kurset er tiltenkt ledere og tillitsvalgte, men passer for alle som ønsker en kort presentasjon av de 10-FAKTORENE. Det blir gjennomgang av de 10-FAKTORENE, måleindikatorene, hva undersøkelsen måler, anonymitet, forberedelser til undersøkelsen og rapporter. Etter endt kurs skal deltaker ha grunnleggende kunnskap om undersøkelsen.

Praktisk:

Gjennomføres digitalt og det kreves ingen forkunnskaper. Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal gjennomføres. Påmeldingen er bindende og avbestilling må skje skriftlig til kurs@kf.no, senest 1 uke før gjennomføring.

Dato og tid:
På forespørsel, (kl. 09.30 – 11.00)

Pris:
kr 2 100,-

Påmelding kurs 10-FAKTOR

Påmelding

 
Produkt
 
Personvern og vilkår.
 
Jeg godtar vilkårene
 

Noe du lurer på?

Spørsmål rundt kurset. Ta kontakt med Anita Hansen

Ta kontakt

Kontaktperson