Organisasjonen klarer seg med kun en håndfull maler

Hjelper deg å overholde EUs direktiv om universell utforming

Alltid korrekt signatur

Overhold de skjerpede EU-kravene

EUs direktiv om universell utforming av offentlige organers nettsider og mobilapplikasjoner (WAD) blir en del av norsk regelverk og betyr blant annet at alle dokumenter som legges ut på offentlige hjemmesider, må være tilgjengelige for personer med synshemning.

Med AccessibilityFixer blir det enkelt og raskt for alle brukere å kontrollere og øke tilgjengeligheten i et Word-dokument, før det evt. konverteres til en PDF og legges ut på nett.

AccessibilityFixer

Gjør det enkelt

Med DynamicTemplate kan organisasjonen klare seg med en håndfull maler som er tilpasset den eksisterende designprofilen. Dere styrer enkelt bruker-, profil-, logo- og grafikk fra Active Directory. På den måten innhentes også signatur, avdeling, adresse, telefonnummer og åpningstider automatisk.

DynamicTemplate

Alltid korrekt signatur

Med OutlookSignature får alle brukere en e-post signatur som alltid er korrekt. Innholdet i signaturen holdes automatisk oppdatert på bakgrunn av brukerens opplysninger i Active Directory.

Løsningen sikrer dynamisk styring av logo, og inneholder også et kampanjefelt som kan sette inn relevant logo, grafikk, kampanje eller disclaimer m.m.

Signaturen oppdateres hver gang brukeren logger på, og krever dermed ikke vedlikehold – hverken for IT-avdelingen eller den enkelte brukeren.

OutlookSignature

Be om pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Kontaktperson

Bilde av Usman Khan

Usman Khan

Salgs- og markedssjef

Send e-post

24 13 28 10