Trenger du julegavetips?

Vi er kommet til den tiden på året hvor julegavene skal handles inn, enten du er arbeidsgiver eller privatperson.  Hva med å gi noe som både er hyggelig og nyttig?

Bøker er noe de fleste setter pris på å få, og KF tilbyr mye dagsaktuell faglitteratur.

En av våre nyeste bøker handler om psykisk helsefremmende arbeid i barnehagen og har fått tittelen Barn er budbringere – en veiviser til psykisk helsefremmende barnehager.

Boken er et hjelpemiddel til å systematisere arbeidet med livsmestring og psykisk helsefremmende arbeid i barnehagene, der selve fundamentet er barns rettigheter.

Dette er boken alle som jobber med barn vil sette pris på å finne under treet i år.

Kommuneloven er «grunnloven» for all kommunal og fylkeskommunal virksomhet, og Stortinget vedtok ny kommunelov som trådde i kraft i høst.

Et av målene med den nye kommuneloven er å styrke kommunene som selvstendig politisk enhet. I tillegg inneholder loven flere nye tiltak som legger enda bedre til rette for god styring og kontroll.

Kommuneloven er blitt en moderne lov, i tilgjengelig form og språk. Til å kommentere den nye kommuneloven har vi med oss noen av de fremste på kommuneloven i Norge - Oddvar Overå og Jan Fridthjof Bernt.

Mer enn 260 kommuner benytter 10-FAKTOR medarbeiderundersøkelse, som er med på å danne grunnlag for medarbeider-, organisasjons- og lederutvikling.

Om din kommune skal gjennomføre undersøkelsen i 2020, er boka «Oppfølging av 10-FAKTOR» noe enhver leder hadde satt pris på som gave.

Boka er skrevet av Pål Tanggaard og gir helt konkrete metoder, spørsmål og verktøy til hvordan jobbe med 10-FAKTOR.

10-FAKTOR er basert på omfattende forskning og kvalitetssikring, på tvers av ulike bransjer og virksomheter, i Norge og andre land.

«10-FAKTOR, håndbok for planlegging, gjennomføring og oppfølging av KS’s medarbeiderundersøkelse» gir praktisk hjelp i planlegging, gjennomføring og oppfølging av undersøkelsen.

 

Du finner alle våre utgitte titler under Faglitteratur

 

Ønsker du tilbud om kvantumsrabatt?

Ta kontakt

Kontaktperson

Bilde av Lise Gry Størholdt

Lise Gry Størholdt

Redaktør og markedsansvarlig

Send e-post

24 13 28 29