Over 1500 oppgaver fra mattelærere til mattelærere!

Det er snart skolestart, og forventningsfulle elever strømmer tilbake til skolene. De er fulle av historier etter endt sommerferie. Mange tusen lærere kommer også tilbake og skal finne spennende og differensierte måter å legge til rette for elevenes læring på.

Elevene har nok ikke tenkt på matte hele sommeren, og det har kanskje ikke alle lærere heller. Men at det har vært noen av dere som har gjort det, har vi merket her i eMatte. I eMatte har mattelærere nemlig nå delt over 1500 oppgaver, og det er vi stolte av!

Det er mange lærere som opplever at det går mye tid til å lage oppgaver, og at det er mye som skal på plass – spesielt nå når Fagfornyelsen står på trappene. I eMatte hjelper mattelærere andre mattelærere ved å dele gode oppgaver. En slik delingsplattform gjør forhåpentligvis høstens skolestart noe enklere.

eMatte er ikke lærebokstyrt. Du finner oppgaver av alle slag uten å måtte bla gjennom utallige bøker. Oppgavene er kategorisert under emner og kvalitetssikret av andre pedagoger.

Vi får gode tilbakemeldinger fra lærere, og flere har uttrykt:

"En sånn oppgavegenerator er jo veldig smart, den skal jeg absolutt teste!"

Har du ikke tilgang til eMatte, men ønsker å teste og å vite mer om de ulike mulighetene eMatte gir? Ta kontakt med oss her.

Fortsett med å dele dine oppgaver og kom gjerne med innspill til andre som har delt.

KF ønsker alle lykke til med et helt nytt skoleår med nye læreplaner og gode læringsopplevelser.

Ønsker du å vite mer om eMatte?

Ta kontakt