Spennende nyheter i KF Delegeringsreglement!

Vi lytter til brukerne våre og har lansert en ny versjon av KF Delegeringsreglement!

Vi er glade for å dele en spennende oppdatering i KF Delegeringsreglement – verktøyet som gir kommunen en enkel og effektiv støtte til å lage sitt lovpålagte delegeringsreglement.  

 

Med KF Delegeringsreglement kan kommunen finne alle lovparagrafer som gir kommunen plikter eller myndighet, bygge sitt organisasjonstre, tildele delegeringsmyndighet til riktige enheter, og vise frem hele reglementet til ansatte og innbygger.  

 

Nå har vi gjort løsningen enda bedre, med vår nyeste funksjon: «Direktedelegering»!

 

Hvorfor har vi laget direktedelegering? 

 

I dialog med flere av kundene våre oppdaget vi en felles utfordring. Flere kommuner så at delegeringsreglementet ikke ga mulighet til å understreke den myndigheten som lovtekster noen ganger gir direkte til utvalgte administrative organer. KF Delegeringsreglement er designet slik at en delegert myndighet alltid kommer fra kommunestyret, men i enkelte tilfeller stemmer ikke dette. Med denne utfordringen ble ikke delegeringsreglementet helt korrekt. 

 

Vi jobbet derfor sammen med kundene våre for å finne en løsning, slik at KF Delegeringsreglement også kunne håndtere direktedelegeringer.  

 

Først kartla vi alle relevante lovparagrafer som kan direktedelegeres. Deretter la vi en plan for å designe og utvikle en løsning som var enkel å bruke og i tråd med brukernes behov. Etter testing og utvikling er løsningen klar, og nå kan kommunen lage både vanlige delegeringer og direktedelegeringer!   

 

Dette er nytt 

 

  • Full oversikt over hvilke paragrafer som kan direktedelegeres  
  • Et enkelt valg om du vil lage en direktedelegering eller ikke, der dette er mulig  
  • Sømløs integrasjon av direktedelegeringene med andre delegeringer i forhåndsvisning, administrative rapporter og på publikumsside 

 

Vi er stolte av å kunne tilby en viktig forbedring, som er utviklet på bakgrunn av direkte tilbakemeldinger fra våre brukere. 

 

Ønsker du å vite mer om KF Delegeringsreglement?

 

Kontakt oss i dag for å få en demonstrasjon og se hvordan KF Delegeringsreglement kan forbedre din kommunes delegeringsprosess.  

 

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål om produkt, prising, demo eller andre henvendelser?

Gå til kontaktsiden