KF samlet elever, lærere og teknologientusiaster.

Hvordan går det når KF inviterer elever, lærere og teknologientusiaster til å utforske mulighetene som åpner seg med VR- og AR-teknologi?

Tirsdag under Oslo Innovation Week (OIW) inviterte KF spennende tilbydere som VR Education, Ludenso og Making View til et eksperiment for å vise praktisk bruk av AR og VR i klasserommet.

For KF er det viktig å ha lærerne og elevene tett med i utviklingen av nye læremidler, og derfor var disse de viktigste gjestene under arrangementet. I stedet for å bare snakke om de uendelige mulighetene VR- og AR-teknologi gir, ville KF vise de umiddelbare reaksjonene fra både elevene og læreren.

Marte Syvertsen Fjeld, produktutvikler i KF, var klar på hvorfor dette er så viktig:

«Det er ingen motsetning mellom det faglige potensialet i disse læremidlene og andre, mer tradisjonelle. Tvert imot skaper smart teknologi helt andre og ofte mer engasjerende muligheter i læringsarbeidet. Vi må ta innover oss at teknologien allerede er her og at den er overmoden for klasserommet».

Tilbakemeldingene fra Making View, Ludenso og VR Education, var også klare. Ta ungdommen på alvor, de lærer mye fortere enn det man tror.

Elevene fra Norges Realfagsgymnas var enige om at dagen både var morsom og lærerik. Ikke minst ga de konstruktive tilbakemeldinger til utviklerne og var enige om at dette var viktig å få inn i skolen som fag.

 

Våren 2020 lanserer KF sine digitale læremidler

Ønsker du å vite mer om våre løsninger. Ta kontakt