• Aktuelt
  • KF Infoserie – nyeste versjon
KF Infoserie – nyeste versjon
Foto: Alesia Kazanceva on Unsplash

KF Infoserie – nyeste versjon

KF lanserte i desember 2017 en ny og moderne versjon av KF Infoserie. Oppslagsverket oppdateres stadig for å bedre brukeropplevelsen.

KF Infoserie er en juridisk informasjonstjeneste som gir veiledning til ledere og ansatte i kommunal og fylkeskommunal sektor. Med ny versjon ønsker KF å gjøre det enda enklere å arbeide med dokumentene i arbeidshverdagen.

Hva er nytt?

Design

I ny versjon presenteres KF Infoserie i et mer moderne design. Forsidene formidler nyheter, aktuelle temaer og dokumenter. Innholdet er tilpasset både mobil, nettbrett og PC, så du kan enkelt bruke KF Infoserie der du er, når du trenger det.

Navigering

I ny versjon kan du finne dokumenter gjennom et forbedret søk med gode søkeavgrensinger, eller fra produktforsidene som inneholder en innholdsmeny, snarveier og aktuell informasjon. Selve visningen av dokumenter er forbedret, med en brukervennlig innholdsfortegnelse, visning av tilhørende dokumenter, og god informasjon om dokumentet.

Varsler og nyheter

Ønsker du å sette opp et varsel for nye dokumenter som legges inn i KF Infoserie, eller melde deg på vårt redaksjonelle nyhetsbrev, setter du dette enkelt opp inne i løsningen. Du kan også få varsel når et dokument revideres. Slik kan du være trygg på at du ikke går glipp av nyheter.

Hva skjer framover?

Det vil bli gjort enda flere forbedring av KF Infoserie fremover. Vi vil lansere flere delingsmuligheter, visning av dokumenters historikk og flere muligheter til personlig tilpasning av dokumentsamlinger og oppsett.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill til KF Infoserie!

Send oss en epost