Hjelper din organisasjon å overholde EUs direktiv om universell utforming

Be om uforpliktende pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Overhold de skjerpede EU-kravene

EUs direktiv om universell utforming av offentlige organers nettsider og mobilapplikasjoner (WAD) blir en del av norsk regelverk og betyr blant annet at alle dokumenter som legges ut på offentlige hjemmesider, må være tilgjengelige for personer med synshemning.

Direktivet stiller krav til at dokumenter, inkludert PDF-er, er merket riktig, slik at skjermlesere kan finne og få tilgang til nødvendig informasjon om innholdet, som beskrevet i W3Cs Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Det omfatter bl.a. beskrivende tekster ved bilder, logoer og annen grafikk samt tabeller og linker m.m.

Tidkrevende oppgave

Det er en tidkrevende oppgave for brukerne å gå gjennom dokumenter manuelt og sikre tilgjengeligheten. En del kan løses automatisk med den rette malen, men hver gang en bruker kopierer og setter inn eller oppretter bilder, tabeller og linker m.m., må brukeren selv huske å angi alternative tekster og beskrivelser.

Gjør det enkelt!

Med AccessibilityFixer blir det enkelt og raskt for alle brukere å kontrollere og øke tilgjengeligheten i et Word-dokument, før det evt. konverteres til en PDF og legges ut på nett.

Løsningen kontrollerer dokumentet og viser brukeren hvor og hvordan tilgjengeligheten kan optimaliseres, og gjør det lett å angi alternative og beskrivende tekster m.m.

Få en rask og uforpliktende demo

AccessibilityFixer kan kjøpes som et selvstendig produkt eller som en tilleggsmodul til DynamicTemplate. Løsningen gir brukerne enkel tilgang til et verktøy i Word som søker gjennom dokumentets tagger og hjelper brukeren med å optimalisere tilgjengeligheten.

 

Løsningen leveres i samarbeid med vår danske partner Dania Software A/S Les mer om EUs webdirektiv her

 

Be om pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Kontaktperson

Bilde av Usman Khan

Usman Khan

Salgs- og markedssjef

Send e-post

24 13 28 10