Norskutviklet og brukervennlig kommunikasjonsløsning for effektiv innbyggerdialog

Moduler for chat, sms, Facebook, e-post og telefoni

Kommuniser direkte eller send videre – alt bevares

Be om uforpliktende pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Med eDialog24 blir det enkelt å gi god og personlig service til flere samtidig.

Effektiv kommunikasjon med innbyggeren i sentrum
eDialog24 er en norskutviklet og brukervennlig kommunikasjonsløsning som gjør det enkelt å kommunisere med innbyggerne. Løsningen kan implementeres på alle nettsider og tilpasses behovene til den enkelte virksomheten.

Nettprat på kommunens nettside gir innbyggerne flere kommunikasjonsvalg og forenkler samtidig kommunens håndtering av henvendelser.


Ett system – flere kanaler

eDialog24 er mer enn en solid chat-løsning. Ved å legge til moduler for blant annet Facebook, SMS, telefoni og e-post kan løsningen etableres som en oversiktlig og god arbeidsflate for kundehåndtering. Henvendelser styres til riktig enhet/fagperson basert på tilgjengelighet og kompetanse. På denne måten legger løsningen til rette for bedre tilgjengelighet og service i kommunen.


Én løsning for å kommunisere, delegere og arkivere

eDialog24 ivaretar god samhandling mellom ressurser internt og eksternt. Dialoger kan enkelt videresendes i organisasjonen, til samarbeidende kommuner og fylkeskommuner eller til virksomheter som Difi, Altinn og Enova. Lagring og sikring av arkivverdige dialoger er tilpasset kommunenes rutiner for lagring.

Løsningen har moduler for chat, Facebook, SMS, telefoni og e-post og kan bli en god arbeidsflate for all innbyggerdialog.

Be om pristilbud eller presentasjon

Ta kontakt

Kontaktperson